Digi Mobil: Minute Nelimitate – Semnal zero (ish)

Desi se tot lauda astia de la RDS ca vezi doamne ce oferta au lansat ei: Minute si Net cacalau si ca au rupt concurenta in doua, ei bine, treaba nu sta chiar asa.
Personal am tot pachetul de la RDS (net fix/mobil, tv, tel fix/mobil), dintre care singurul serviciu pe care-l folosesc constant este internetul fix. Restul de servicii le-am contactat doar asa ca sa “fie in casa” pentru ca n-am folosit aproape deloc nici un alt serviciu in afara de internetul fix.

Insa anul trecut, se gandesc domnii de la conducere sa schimbe putin oferta la digi mobil, pentru ca nu prea sunt clienti si asa se naste planul Digi Mobil Optim Nelimitat, plan la care am facut upgrade in primele ore pentru ~ 5 eur/luna si eram oarecum incantat de faptul ca nu mai trebuie sa platesc bani la 3 operatori ca sa am necesarul de minute pentru a vorbi cu toate cunostintele care nu s-au vorbit intre ei sa se stabileasca naiba toti pe o singura retea, s-au imprastiat, unu pe la cosmote, altul pe la vodafone, cate-un ratacit pe la orange … samd.
Avand nelimitat in orice retea fixa si mobila din tara cu digi mobil, ma apuc sa sun un amic. Conversatia a fost ceva de genul:

– Salut, ce faci ?
– Sa….. ine ….. casa …. ca ….. si apoi plec …ra.
– Ce-ai zis bre ?
– ….. a
– Alo ? Alo ! … Alo ? Ma auzi ?

Bineinteles! Cand te bucuri de un lucru, niciodata, dar niciodata n-o sa ai parte de el pana la capat. Aveam minute nelimitate, dar n-aveam semnal (bine, ca nici acu’ nu am).
Sun frumos la relatii cu clientii:
– Sar’na, n-am semnal … cutare, cutare .. nu pot sa vorbesc.
– Trebuie sa aveti acoperire 3G
– Pai si este ?
– Observ ca aveti
– Si atunci de ce nu merge ?

Incepe duduia sa-mi explice istoria comunicatiilor si propagarea undelor radio dupa care ma loveste cu replica:
– Va mai pot ajuta si cu altceva ?

Evident daca n-a reusit sa ma ajute cu nimic in prima faza, nici in cea de-a doua n-a reusit, dar nici nu a vrut sa redirectioneze apelul catre cineva care chiar ar putea sa ma ajute.

Am si acum abonamentul, il platesc in continuare in ideea in care odata s-odata si-or stabiliza si ei semnalul si o sa pot in sfarsit sa vorbesc si eu la telefon cu cine si cat vreau, dar si din prostia generala a Romanului ca daca reziliez contractul acum, cand o sa-si stabilizeze reteaua si semnalul, o sa coste mai mult abonamentul.

Pana atunci, mai folosesc din cand in cand reteaua celor de la Vodafone, pentru ca i-a obligat ANCOM sa furnizeze acoperire 2G pentru RDS Mobil, dar nu poti vorbi prea mult pe roamingul de la vodafone, pentru ca este limitat.

Cei care aveti Mobil la Digi, cum stati cu semnalu’ ?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *