Diverse statusuri fara rost de pe Facebook

Pentru ca in minutele in care nu am ce face, mai intru si eu pe facebook, imi “sar in ochi” tot felul de poze/postari alaturi de niste texte, preponderent in limba engleza, care ar trebui, prin logica celui ce le-a postat, sa insemne ceva.

Mai jos, am o micuta lista (adunata de pe la diversi si diverse), cu unele absurditati extraordinare.

Ordinea este aleatoare.

1) Remember that people will always question the good things they hear about you, and believe the bad ones without a second thought.

Zau ? Si daca de exemplu ii spun unei persoane ca dupa ce Popescu a donat sange, a fost arestat de 5 echipe SWAT ce au intervenit cu 5 elicoptere, va crede “the good thing” sau “the bad thing” ?

2) Your life is your message to the world. Make sure it is inspiring.

Lumea, in structura ei curenta, nu da doi bani pe viata ta. Fiecarui individ ii pasa de viata lui si a familiei lui.

3) Don’t let what you can’t do interfere with what you can do.

De ce nu ? Atunci ce te-ar mai determina sa incerci sa faci “what you can’t do” ?

4) Anything’s possible if you’ve got enough nerve.

Cred ca cel mai potrivit cuvant era “knowledge”, nicidecum tupeul/nervii/neobrazarea nu te vor ajuta sa te mentii si sa evoluezi, doar vor deschide anumite porti in mediile in care exista cam acelas nivel intelectual ca al tau.

5) If the whole world was blind, how many people would you impress?

Omul are 7 simturi principale (pentru ca ele sunt mult mai multe): vaz, auz, pipait, miros, gust, imaginatie, intuitie – Mi-ar ramane destule ca sa-i impresionez.

6) Aspire to inspire before you expire.

Asta imi aduce aminte de un micut proverb romanesc: Lucrul amestecat miroase a cacat.

7) If the earth is hell, then heaven is real.

Ce treaba are una cu alta ? E ca si cum ai spune ca: Daca x = -1, atunci 1 exista. Ce legatura are x cu existenta numerelor ?

8) Your beliefs don’t make you a better person, your behavior does.

Defapt sa stiti ca ale omului convingeri (credinte) cantaresc mult mai mult decat comportamentul. Cand esti convins ca un anume lucru este intr-o anume configuratie, il vei influenta mult mai mult decat daca nu esti convins ca este asa, dar te comporti ca si cand ar fi.
In Evanghelia dupa Matei, Iisus spune: “Caci adevarat graiesc voua: Daca veti avea credinta in voi cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo, si se va muta; si nimic nu va fi voua cu neputinta.”

9) Your mind will quit a thousand times before your body will.

E tocmai invers. Incercati sa tineti in brate un bolovan de 25 Kg, si doriti-va sa-l tineti o juma’ de ora. Care cedeaza prima data ? Mintea sau corpul ? Eu inclin spre al doilea.

10) My life is perfect, even when it is not.

Pai daca nu este perfecta, atunci cum poate fi perfecta ?

Cam atat, mi-e si lene si somn sa mai “sap” in timeline-ul de pe facebook, oricum daca intalniti statusuri mai idioate decat astea, puteti sa le postati in zona de comentarii, mai ne amuzam si noi.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *