Adio eMag. Nu-ti voi simti lipsa.

Legenda spune ca atunci cand suni la eMag Customer Support, apelul tau este directionat catre o alta dimensiune dintr-un univers paralel, prin intermediul unei gauri negre … ar fi plauzibil, deoarece niciodata nu ti se raspunde la telefon.

Tin minte ca era o vreme prin anii 2013-2014 cand nici nu apucam bine sa apas butonul de “Dial” (sau apelare pentru cei ce nu cunosc terminologia), ca imi si raspundea o tanti binevoitoare a ma ajuta in tainele comenzilor online pe eMag.
Imi placea enorm de mult faptul ca de cate ori aveam o problema/nelamurire, puteam sa sun la support si cineva ma ajuta. Era un sentiment placut sa stii ca poti apela oricand pe cineva in caz de probleme.
Tocmai din acest motiv cumparam de pe eMag, unde de regula era mult mai scump decat pe dc-shop.ro. Stiam ca platesc un 5-10% in plus fata de pretul pietei, dar aveam support.

Acum, cand o saptamana, zi de zi, am sunat la Help eMag de aproximativ 2-3 ori pe zi si mereu ma tinea robotelul ala cate 30 minute lejer, deja nu mai dau doi bani pe eMag. Sunt un taram pustiu pentru mine, abandonat in strafundurile ghenei.

Am gasit mai nou un magazinut mai mic, cu produse chiar mai scumpe decat pe eMag, dar au support de nota 10. Nu exista sa suni la ei si sa astepti 2 minute sa iti preia apelul.

So, yeah. Pot spune linistit: Adio eMag. Nu-ti voi simti lipsa. 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *