Scade Feminitatea, Creste Vulgaritatea

Constat ca pe zi ce trece, tot mai multe din reprezentantele “sexului frumos”, decid ca este mai bine sa renunte la doua dintre caracteristicile esentiale ale feminitatii si anume: eleganta si finetea, inlocuindu-le pe cat posibil cu vulgaritate si obscenitate.
De ce ? Pentru ca femeia ideala in ziua de astazi, din punctul de vedere al femeilor (atentie, generalizez, dar nu absolutizez), este ori Dianca Bragusanu ori Conica Molumbeanu (nu le fac reclama pana nu ma platesc :).), lucru de-a dreptul ingrijorator pentru mine, pentru ca in felul acesta se creeaza un dezechilibru urias in mentalul colectiv feminin, unde se pierd adevaratele atuuri ale feminitatii.

Eu am o placere sufleteasca enorm de mare atunci cand privesc un film clasic si cand vad cat de bine erau reflectate atat feminitatea cat si masculinitatea prin acele rochii impecabile asortate cu pantofi de bun gust si respectiv acele costume cu palarie insotite mai mereu de o cravata si nelipsitii pantofi negri.

Mintea mea refuza sa accepte reprezentarea femeii in costum cu cravata si barbatii in tot felul de imbracaminte feminina. Nu contest ca sunt mai comode sau mai accesibile, insa de la a purta o tinuta barbateasca (tu femeie fiind), pana la a pune pe tine o camasa deschisa la toti nasturii de sus, formand astfel un decolteu pana aproape de buric … este, cel putin in opinia mea, respingator.

Fetele incep din ce in ce mai mult sa confunde sexualitatea cu genitalismul, lucru inadmisibil, pentru ca nu te face femeie doar faptul ca porti sutien si nu esti nevoita sa stai cu picioarele despartite pe o banca, sexul feminin este deosebit in atat de multe moduri de cel masculin, incat prin simplul fapt ca gandesti diferit de un barbat, te face sa fii speciala.

Atractia sexului opus se realizeaza oricum. Nu trebuie sa te arati cum te-a lasat mama natura, femeia fiind magnetica, va atrage mereu barbatul, care este electric.

Mi-as dori, sincer, sa vad mai multa eleganta si rafinament in jurul meu, atat pe strada cat si pe facebook, hi5, twitter … etc. Din pacate, la cum se prezinta situatia, ma tem ca va ramane doar o dorinta si atat.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *