Cel mai bun hosting wordpress pentru tine!

Foarte multi oameni, in ziua de astazi, doresc sa-si deschida un blog. Sa inceapa sa povesteaza diverse chestii: intamplari din viata, site de tutoriale, chiar si un mic shop woocommerce.
Oricare ar fi motivul, este foarte ok ca din ce in ce mai multi incep sa contribuie la cresterea cantitatii de informatie pe internet. E fain si frumos.

Despre cum sa iti faci un blog, sunt zeci, poate chiar sute de articole pe internet, asa ca n-am sa intru in detalii.
Pe scurt, pasii ar fi urmatorii: inregistrezi un domeniu .ro, .com, .info (cum vrei tu), cauti un serviciu de web hosting, instalezi platforma wordpress pe el.

Primul si ultimul pas, sunt foarte simplii. Asa ca am sa intru putin in zona de hosting.

Daca vrei ca site-ul tau WordPress sa ruleze la parametrii optimi, cu siguranta nu iti recomand un serviciu obisnuit de webhosting pentru 1-2$/luna.
Pentru asa ceva, cel mai bine este sa te orientezi catre un serviciu special optimizat pentru WordPress Hosting.

Spre exemplu:

HETNiX ofera un plan de gazduire wordpress in care, efectiv serverul pe care iti tii site-ul este unul special optimizat, cu stocare pe SSD RAID10. Apoi, serverul web folosit este LiteSpeed, care este cunoscut ca fiind pe departe cel mai bun webserver cand vine vorba de WordPress.
Daca asta nu era suficient, HETNiX si-a dezvoltat un modul LiteSpeed care se ocupa de caching la nivel de webserver, ca sa reduca timpul de procesare a aplicatiei PHP si astfel pagina randata in wordpress sa fie accesibila mult mai rapid atunci cand cineva tasteaza adresa site-ului tau si il acceseaza.

Pe langa toate astea, planul de WordPress hosting oferit de catre ei, este cu management inclus. Ce inseamna asta? Inseamna ca tu nu ai nici o grija. Ei configureaza tot ce este necesar pentru ca tie sa iti mearga site-ul asa cum ar trebui sa mearga. Plus de asta mai e o politica faina aici: All the resources you need for a smooth experience.

V-am facut curiosi? Intrati pe site si vedeti singuri! 🙂

https://www.hetnix.com/wordpress-hosting?reff=agsq.ro

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *