Despre banci, comisioane si Revolut

Da. Dupa ce n-am mai scris de un car de vreme, iacata m-a luat damblaua acum, cand incerc sa fac ceva (orice) de pe netbanking-ul de la banca mea si orice c@cat imi este comisionat.

1) Am incercat sa transfer niste dineros, imi ia comision. Si mie si celui caruia ii trimit. Mie pentru transfer, lui pentru incasare.
2) Am incercat sa constitui un nenorocit de cont de economii imi ia taxe pe venit pentru venitul rezultat in urma dobanzilor.
3) Incerc sa generez un extras de cont pe o perioada mai mare de 30 zile sau mai multe extrase in decursul unei lui, comision. Mic, ce-i drept, dar exista.
4) Vreau sa retrag bani de la ATM, imi ia comision.
5) Vreau sa schimb EUR/RON USD/RON, imi ia comision.

Nu se mai poate fratilor. Astia ne ia bani pe orice c@cat, motivand ca sunt servicii bancare, cand defapt sunt niste scripturi care ruleaza automat si pe ei ii doare-n c*r.

Am descoperit recent Revolut, ca alternativa pentru banking si mi se pare genial.
1) Zero comisioane pentru transferul la alt beneficiar Revolut.
2) Zero comisioane la alimentare cont cu cardul de credit/debit.
3) Zero comisioane in cazul depozitelor de bani (fara dobanda, doar economii), numite Vault (Seif).
4) Zero comisioane la generarea extraselor, indiferent de cat de multe sunt.
5) Zero comisioane la retragerea banilor de la ATM (cand retragi pana in 800 lei).
6) Zero comisioane la schimburile valutare. Ba chiar si comisioane mai bune fata de bancile noastre. Mult mai bune.
7) Posibilitatea de a tranzactiona la nivel bancar criptomonede direct din aplicatia Revolut. Mai aratati-mi o banca care sa suporte Bitcoin.
8) Aici e cu schepsis. Emitere card complet gratuit – zic ca e cu schepsis pentru ca daca dai sa te inregistrezi direct, trebuie sa platesti emiterea cardului (cred ca 10 EUR). Insa, daca te invita cineva care are deja cont Revolut, ai parte de card emis gratuit, fara nici un ban.
9) Cont complet gratuit. Nu platesti pe luna nici 0.01 EUR. NIMIC! MOKA!

Si, ca sa nu ziceti ca sunt baiat rau, dupa ce ca scriu din joi in paste, va las aici un link de invitatie pe Revolut, ca sa primiti card gratuit, in cazul in care vreti si voi sa va bucurati de o experienta bancara premium, nu primitiva cum avem noi cu ale noaste banci.

PS: Nu, nu m-au platit cei de la Revolut sa scriu asta, insa… Baieti! Daca vedeti asta, puteti sa ma platiti, nu ma supar. 🙂

Link: https://revolut.com/r/andrei6n3

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *