I Care a Lot 2020 – Un film discutabil pe netflix

In ultima vreme, mi-am dat seama ca nu sunt prea mare fan al filmelor facute de netflix sau cumparate de netflix doar pentru portofoliu, dar, din cand in cand, mai nimeresc cate unul mai putin mediocru, la care nu-ti dai seama in secunda doi de storyline-ul pe care-l va avea.

Un astfel de film, IMHO, este si I Care a Lot.

Desi povestea este destul de exagerata, initial in procedurile judecatoresti si legislative prin care unui om ii sunt efectiv respinse drepturile la viata proprie si decizie asupra sa, totusi odata ce reusesti sa te impaci cu ideea ca e doar un film si exagerarile pot fi permise de dragul actiunii ce urmeaza, povestea sau modul in care actiunea filmului se deruleaza incepe sa devina catchy… sort of.

Cumva, mie personal, nu prea imi plac filmele astea in care se exagereaza cu ideea de “I’m a woman, I can be bad as f*ck”. Nu ca as avea ceva impotriva femeilor dure sau “independente”, dar accentuand foarte mult ideea asta, cumva, pentru mine, devine un film deranjant.

Also, treaba cu mafia ruseasca… mi s-a parut o caricatura. Avand atatea filme bune, sa nu mai zic de intamplari reale din istorie, documentate, despre cum lucreaza si actioneaza mafia, totodata eu fiind foarte mare fan al filmelor despre mafie cu Joe Pesci, Al Capone, De Niro… etc., n-am putut sa nu ma stramb cand am vazut ce gluma de mafie prezinta filmul asta.
Toata treaba cu femeia asta luand situatia in propriile maini, in lacomia dupa bani si statut, pana la a se lua one-on-one cu boss-ul mafiei rusesti, nu ca mi se pare, dar este o exagerare prea mare.
Nu zic mai multe, ca nu vreau sa dau din casa, veti vedea despre ce vorbesc cand veti urmari filmul.

Finalul, desi mi se pare neinspirat, te lasa totusi cugetand la toata fuga asta dupa bani, dar si la ce folos, cand nu stii ce te asteapta peste o ora, doua, trei, o zi.

Una peste alta, mi se pare un film putin peste mediocru si cam atat, cu idei bune dar prost aplicate.

Voi ce credeti?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *