Nu suport masinile cu volan pe dreapta. Deloc.

Mda, ati citit bine. Nu le suport si cu asta basta. Mi s-a pus pata pe ele. Masinile cu volan pe dreapta sunt ca berea fara bautura, otetul fara mere, samanta fara sambure, femeia fara p**da. Adica mai pe scurt, ceva le lipseste. Ce? Volanul pe stanga in p**a mea!
Bine, nici pana acum nu imi placeau foarte mult, dar de cateva zile, le-as arde cu privirea daca as fi Cyclop (vezi X-Men).

Mergeam acum ceva zile, linistit, cu masina din dotare (un Megane 2 Sedan), cand vad un magazin undeva pe o strada. Opresc, parchez, intru sa-mi iau o cafea cu lapte. Cand ies (ba, chestie de nici 2 minute), se chinuia o tipa sa iasa din parcare… cu putin efort aproape cu tot cu usa pasagerului (a mea).

Vazand asta, intru imediat in garda si ii zic: nu vezi ma ca mai ai cativa cm si imi iei usa? Unde p*la mea iei de volanu’ ala?

La care tipa, foarte nervoasa, convinsa ca defapt e vina mea ca am lasat masina in parcare, incepe si urla la mine: da de unde sa stiu eu ma cat mai am pana in usa ta? Cum vrei sa vad pana acolo? Ai impresia ca-s girafa sa scot capu’ pe geam sa ma uit?

Nu stiu. Sa fie de vina oare volanul pus UNDE NU TREBUIE, prostia ei, lipsa de experienta … ce-i drept, toate cumulate au reusit sa-mi strice ziua si calmul meu oltenesc (oh, the irony), pentru care am pomenit-o de sanatate… vreo 20-30 minute, cat timp mi-am baut cafeaua.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *