Din seria banci horror: Banca Transilvania

Stiu, am zis in trecut despre BCR ca ar fi cea mai de rahat banca pe care am intalnit-o, insa, azi BT a reusit sa-mi schimbe parerea.

De ce? Ma chinui de o ora sa primesc niste bani prin WU in cont si platforma lu’ BT nu e de acord sa mi-i dea.

Zice intr-una, tranzactie inexistenta, in conditiile care site-ul WU zice ca tranzactia exista si e ok. Am nimerit odata si mi-a gasit tranzactia, dar cand sa semnez operatiunea, mi-a dat “Conexiune cu serverul pierduta”.

Pics:

Bre, Banca Transilvania, daca tot ai pretentii la comisioane si taxe lunare pentru serviciile bancare, asigura-te in pana mea ca iti merg serviciile pe care ti le platesc! Ca doar de-aia ti le platesc, ca am nevoie de ele.

Sa nu mai zic ca la Brasov, in piata sfatului, am depus munca de convingere cu o angajata, ca sa pot sa imi retrag BANII MEI din contul meu.

Daca nu va merge termoscaner-ul sa-mi luati temperatura, ce vina am eu, ca sa mi se spuna: “Nu va putem lasa fara sa va luam temperatura! Nu merge termoscaner-ul.”

Am avut experientele sufletului cu BCR, dar pe langa voi, sunt parfum. Daca as mai si putea trimite/primi bani via WU, v-as arunca si as trage apa dupa voi, shitty bank!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *