La ce m-am mai uitat in ultima vreme – 01

Captain America: The Winter Soldier
Bai si din 2014 tot imi ziceam ca tre sa-l vad, tre sa-l vad si nu i-am gasit loc in sertaru’ meu cu filme decat alalteieri (iacata, dupa 2 ani), iar acum ca l-am vazut, ma intreb: De ce naiba n-oi mai fi amanat momentu asta cu inca 2 ani ?!?
Este de c*cat. Acelas concept al batranului vesnic verde si tanar copycat Wolverine, care are treburi neterminate cu membrii Hydra infiltrati in SHIELD. Apoi dupa ceva vreme de useless material prin film, ajungem la final unde vechiul prieten al lui Steven, Bucky este transformat in sclavul Hydra, fiindu-i stearsa memoria.
Logic ca Cpt. America nu putea s-o lase asa: “ba, a mierlit-o, isi revine el” si incepe s-o arda pe filosofii gen: “nu ma lupt cu el, ii demonstrez ca sunt prieten” si c*caturi de genul asta, tinand cont ca in toata perioada asta, lumea era in pericol.
Morala: Da-o-n p*la mea de lume, am si eu interesele mele de capitan.

Deadpool
Am asteptat ceva vreme, c-o aparut greu pe torrent, dar in final l-am vazut.
A fost ok, dinamic, captivant, desi sincer ma asteptam la ceva mai multe dume si funny shits din partea lui Raynolds (habar n-am ce … sa-l ia de tate pe Colossus, sa-l ia la palme pe Francis ca a murit prea repede, sa-i planteze un c*cat in chiloti si sa dea vina pe el (Ajax)… pana mea, ceva fain).
Oricum mi-a placut, astept v2.

Dirty Grandpa
Asta mi s-a parut (si inca mi se pare) o prostie pentru copii de liceu care inca mai cred ca oamenii tre sa fie liberi sa faca sex pe bancile din parc.
Imi place De Niro, e un actor profi, dar cand vine vorba de comedie nu il prea prinde orice rol. Gen The Intern a fost ok, fun, serios, cu o oarecare invatatura sublima.
Asta a fost un fel de promo pentru vre-o firma de curve-minut-viteza. Dislike.

Sezonul 1 din Lucifer
Interesant, palpitant, se vede ca oamenii au mancat Biblie pe paine ceva vreme, pentru ca a avut un script foarte fain primul sezon.
Acum m-au lasat cu o intrebare (in ultimul episod al S1) la care n-am gasit inca un raspuns:
Cine-i ma-sa ? Sa fie Lilith ?

The Intern
Daca tot l-am mentionat anterior … l-am vazut si pe asta, chiar de cateva ori si mi-a placut maxim. Robert De Niro si Anne Hathaway au facut echipa buna atat ca si actori cat si ca personaje (in cele din urma).
Script bun, idei bune, umor finut, de calitate nici sa stai sa pui pe hartie ca sa aflii poanta, nici sa “te pisi pe tine de ras”.
Overall, mi-a placut.

Eu nu watchez prea multe filme, din lipsa de timp dedicat filmelor, dar mai am cate-o Duminica, doua, in care n-am ce face, iar atunci mai punem cate-un film in sertaru’ prezentat la inceputul articolului, dupa care vin si-l expun aici.
Cand ? Nu stiu, dar, stay tuned!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *