Mai am putin si fac 4 ani de cand n-am mai instalat Windows

Pentru ca, pana prin 2013, instalam Windows-ul la cateva luni/jumatate de an, din cauza ca mergea din ce in ce mai prost, ca mai tot ce este produs de Microsoft, m-am hotarat in vremea aia sa fac cumva sa extind treaba asta cu Windows reinstall macar la 1 an, 1 an si ceva.
Citisem ceva chestii pe net, tweaks & optimizari dar nu m-am prea afundat in astfel de prostii. In fond, cine avea dom’le timp sa stea si sa optimizeze Windows de 50 de ori pe luna? In schimb, mi-am pus in minte ca trebuie sa-mi cumpar un SSD. Neaparat. Zis si facut. Am dat vreo 600 RON pe un SSD de la Samsung atunci, 128 GB, dar speram la minuni.
Si minunea n-a incetat sa apara. A trecut jumatate de an, a trecut un an, un an jumatate … mi-am dat seama ca e de bine si chiar am vrut sa vad cat ma duce pana sa trebuiasca sa reinstalez iar prostia. A dus … mai sunt vreo 2 zile si se fac 4 ani, iar jucaria nu da semne ca ar trebui reinstalata, deci cred ca ma mai tine inca 4 ani lejer (daca nu-mi vine mie intre timp damblaua sa instalez un Linux… fiindca am impresia ca baietii de la M-soft isi cam bat joc de Windows).

La multi ani! Tututor celor ce inca se chinuie cu Windows, dar si celor ce au avut sange-n coa… coapse… si au trecut pe Linux.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *