Cel mai cel dintre toti?!

Pentru ca data trecuta am fost destul de nemultumit de e-shop-urile noastre (Vezi: Adio eMag) si practic nu eram in nici o relatie serioasa cu vreun shop la acel moment, trebuia in cele din urma sa-mi gasesc un favorit unde sa imi desfasor activitatile de lazy shopping (lazy pentru ca mi-e lene sa merg in showroom-uri).
Asadar, pe data de 30.12.2016 (fix cu o zi inainte de revelion) imi vine ideea in cap, cum ca am nevoie neaparat de un telefon dual-sim, ca sa nu ma mai car cu 3 telefoane dupa mine, ci maxim cu doua. Aveam in minte initial sa-mi cumpar ceva ieftin pe la 160-200 RON cu butoane si dual-sim, dar cam tot ce-am gasit era maxim 2G, iar eu aveam nevoie de acces la 3G pentru IMAP (mail sync).

Dupa cateva ore de navigat pe net, aveam urmatoarele optiuni: Allview P9 Energy sau Lumia 640XL. Primul fiind cotat pe la ~1.900 RON, cel de-al doilea pe la ~700 RON. Nu sunt zgarcit din fire, dar nici sa ma bati n-as da 1.000 de lei pe un telefon … let’s be honest … ca sa-mi pot accesa de pe el mail-urile si sa il folosesc pur si simplu ca telefon, un 500 RON ar fi maximul la care as fi dispus sa merg.
Doar ca … stiti sentimentul ala inexplicabil cand, desi nu ai neaparata nevoie de un obiect si poti sa mai stai bine-merci inca 1 luna fara el, totusi vrei sa-l ai in cateva zile? E un fel de diavol al cumparaturilor care te poseda in clipa aia.

Ei, asta am patit eu. Pentru ca am elimitat din start Allview, fiind prea scump, am ramas cu Lumia si pentru ca sunt fixat pe ~ 500 RON pt. un telefon am inceput sa iau fiecare magazin la rand sa vad unde-l gasesc mai ieftin. Unele aveau varianta 4G dar non-dual sim, altele single sim 3G … in cele din urma am gasit pe CEL.ro 3G si dual sim. Parfum.
Problema apare acum: 684 RON … practic o marja de 184 RON in plus fata de pretul meu de referinta, dar, pentru ca eram sub influenta diavolului ala, iar pe site scria “livrare in 2-3 zile lucratoare”, m-am gandit: “Bai, e revelion. Toate magazinele spun ca livreaza dupa 4 Ian, CEL e dispus sa livreze pe 3 Ian”. V-ati prins de schema? Il primeam cu 1 zi mai devreme. Deci pentru mine ziua aia mai devreme, a meritat in cele din urma +184 RON.

Comandat telefon. Confirmat comanda. Acum bineinteles, m-am luat cu altele si in cele din urma, chiar am uitat de telefon.
Ieri (pe 3), ma suna cineva de la CEL sa-mi spuna ca in 2-3 zile va fi livrat telefonul. Facut socoteala, ajungea un 5-6 Ian … acceptabil zic (mai ales ca avea status ca “in stock furnizor”), ma gandeam … “pana il ia de la furnizor, pana una, pana alta … e ok”.

Surpriza a aparut astazi, cand ma trezesc cu un curier vesel ca ma suna sa-mi aduca o comanda de la CEL.ro.

Deci, ce sa zic, e fain sa-ti spuna ca dureaza 3 zile si sa te trezesti the next day cu jucaria la usa.

Place. Daca o tine tot asa, o sa ii terorizez pe cei de la CEL.ro cu diverse comenzi *insert evil laugh*.

Tu cu cine faci banking shopping?

Pana una alta, Andrei + CEL = Love. 😛

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *