Xiaomi Mi Note 10 Lite – Primele impresii

Am comandat duminica noul Mi Note 10 Lite de la Xiaomi. Pentru ca incepusem sa am ceva probleme mici cu actualul telefon (Huawei Mate20 Lite) si chiar si cu resoftare, tot cerea schimbat. Se bloca, nu-mi mai recunostea pozitia dejtului pe ecran, statea 5 min sa faca o poza… samd. Il aveam de ~1 an si pot spune ca, pe langa ca si-a scos banii, am fost destul de multumit de el, overall.
Acum, ma gandeam tot spre ceva Huawei, un P40 Lite aveam in minte, chiar daca no Google services, dar cum alea se pot mătrăși, ramanea sa vad doar daca am chimie cu telefonul.

Am fost prin Altex, m-am jucat cu P40 Lite de la Huawei si mi s-a parut o prostie, ca si feeling. Plastic, peste plastic. Mi-a adus aminte de Allview-urile alea de la inceput.

Anyway….

Mi-a ajuns azi Xiaomi-ul. Este relativ greut. Cam cat un HDD de laptop. Frame-ul cred ca este din ceva metal (pentru ca greutate), acoperit de sticla. Curbat la margini pe fata, elegant. Nu curba d-aia de zici ca nu e, dar nici ca la alte chinezarii.
Sta bine in mana, pentru unii ar putea fi putin cam mare, insa eu avand palmele mari, mi se pare ca e fix ce tre’.

Imi place ca oamenii de la Xiaomi au pastrat acel IR senzor, care-mi permite sa pornesc TV-ul cu telefonul si multe altele. Poate veti spune ca e irelevant, dar sa vedeti ce bine prinde cand mergi la Hotel si iti cer aia 100 lei pentru aer conditionat, iar tu nu-i platesti stiind ca ai telecomanda in telefon. 🙂 Also, fata tipei de la receptie cand pe 40*C, tu ii zici ca nu vrei AC, e priceless.

Poze foarte faine, la 64 Megapixeli ar fi fost culmea sa nu fie. Inca nu stiu daca te poti uita la vecina din blocul de vis-a-vis cand se imbraca in lenjerie, dar cu prima ocazie testez si va spun.

Chiar daca nu e Samsung, nici Apple, Mi Note 10 Lite, iti ofera o experienta premium inca de la deschiderea cutiei (care e facuta dintr-un carton de foarte faina calitate).

L-am cumparat de la PCGarage (Link fara profitshare), ca doar ei il aveau in stock, la restul era la precomanda/stock furnizor. Mi-au oferit oamenii ceva Xiaomi Earbuds cadou, dar a cam fost vrajeala, ca pe site-uri concurente, telefonul era 1,699 LEI, iar la PCGarage era 1,799 LEI + Earbuds cadou. Meh. Rumeinien marketing.

Acum daca tot avem dezlegare de la parasirea domiciliului, o sa incerc sa fac ceva poze prin natura cand mai ies la relaxare si sa va pun aici.
Vreau sa ma fac remarcat cu talentele de fotograf pe telefon.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *