Cum sa faci dintr-o idee buna, o bataie de joc: Lenjeria (sau chiloti, pe romaneste)

Pentru ca trebuia sa-mi las si eu parerea p-aci pana la urma (doar e blogul meu, imi permit) ca m-am saturat sa o car dupa mine.

Tineti minte ca acu’ ceva vreme, “coalitia pentru familie” facuse un demers pro-familie normala (adica fara d-aia de se f*t in c*r unu’ pe altu’) si totul era verde si frumos, chiar mi s-a parut ok faptul ca au reusit sa miste cca. 3 milioane de romani si sa-i faca sa-si ridice c*rul obosit de pe scaun pentru a isi exprima opinia.

De ce zic normala? Pentru ca am impresia ca de la o vreme americanii se plictisesc grav la ei in tara reguland orice gaura prind libera si vor sa se extinda si pe la gaurile altor tari intr-un stil “modern” vezi-doamne, ca noi toti suntem prosti si invechiti, iar americancii este ei moderni.

Nu dezbat mult, doar atat vreau sa va pun in atentie: Daca noi, europenii, suntem prosti si vechi si asa mai departe, de ce Columb (care traia in Spania, deci european), pe vremea cand el avea ambarcatiuni si a desoperit america, aia inca se stergeau cu frunza de palmier la c*r si dansau in jurul focului? De moderni ce erau?

Revenind, acum, dupa ce au facut treaba asta buna, s-a trezit un nene de la coalitia mai sus mentionata, sa-si etaleze frustrarile si sa se creada mai ortodox decat ierarhii Sfintelor Sinoade.

Asa a lansat o petitie (sau ce ‘zda masii era) cum ca el nu e obligat sa-i explice copchilului de ce pe peretele metroului era un afis cu una in sutien si chiloti.

Ba, sincer, nici nu trebuie. Daca treci pe acolo, lasi copchilu’ sa baleasca si el umpic la poza alia si daca te intreaba ceva, intr-adevar nu esti obligat sa-i explici. Poti sa i-o scurtezi cu: ii era cald.
Nu tre sa iti etalezi puradiciu si sa le iei painea de la gura oamenilor alora care fac si ei un ban din vanzarea de chiloti.
Totodata, daca mai faceti un referendum cu “sa luam femeile in chiloti de pe afise?” tare-mi e ca pana si batranii aia care au votat pentru spune-nu-f*tutului-in-cur o sa voteze acum cu un mare NU. De ce? Pentru ca ne mai clatim si noi ochii cand vedem afisele alea, noi care suntem tineri, d-apai aia 60+ care mai vad piele intinsa doar cand se barbieresc. Numai uita-te la poza, chiar daca esti femeie, n-are ma cum sa nu-ti placa ce vezi aici.

Asa ca, stati cuminti, prostia trece daca nu-i bagata in seama. 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *