De ce femeile se ingrasa, iar barbatii sunt deja grasi?

O intrebare ce are nevoie de putina atentie.
Fie ca esti barbat sau femeie (sau o combinatie intre ele), trebuie sa stii urmatoarele:

Femeile joaca teatru.
Tin regim, cura, merg la sala, fac pe ala-n patru ca sa fie slim, sexy si sa poata trece printre gratiile celulei.
Dupa ce au pus mana pe prost (poate chiar pe tine, care citesti) si se marita cu el, BOOM! Incep sa se ingrasa. Baga sarmale, prajituri, dulciuri fel de fel, inghetata … samd. Ca acum e sigura ca te are in proprietate.
Daca indraznesti sa-i zici ca s-a ingrasat, tot tu esti de vina, ca trebuia vezi-doamne sa iei in calcul treaba asta de dinainte sa te insori cu ea, ca interiorul conteaza, nu exteriorul … si fel si fel de dume.

Barbatii pe de alta parte, sunt oameni sinceri. Prosti de sinceri.
Un barbat gras inainte de casatorie, n-o sa devina niciodata un babat slim dupa casatorie. Noi le punem in fata contractul in care se preciseaza: burta, bere, mici, bere, fotbal, bere, gratar, bere, somn si bere. Deci ele stiu de la bun inceput termenii si conditiile noastre. Am spus ca implica si bere?

Deci, de acum inainte, cand iti place de o tipa si ti-ai imagina viata cu ea, da-i resize dupa formula: (A+B)x2. Unde A = masa curenta, iar B = numarul de kile ce urmeaza sa le puna pe ea din cauza emotiilor pre-maritale.
Un exemplu simplu, daca ea are 65 de kile, iar din cauza emotiilor mai pune inca 3 kile, totul inmultit cu 2, dupa casatorie va avea 136 kile.

Asta n-ar fi neaparat o problema in sine, problema este ca, desi ea e grasa de sparge bariera linistii, o sa-ti scoata tie ochii ca esti gras. O sa fie nefericita ca nu-si gaseste haine in care sa semene cu Rihanna, ca o sa arate in rochie ca omuletul Michelin si ghici pe cine o sa dea vina? Pe tine. Tu esti vinovat ca ea se simte naspa.

Acum, ca ai aflat toate astea, inca mai vrei sa te insori? Pune mana si bea o bere mai bine, vezi un film si treci la somn.
Daca esti din Craiova (sau pe langa) inainte sa bei berea aia, gandeste-te si la fratele tau care s-a omorat aici sa te previna de un pericol iminent si cheama-ma sa bem berea aia amandoi.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *