Fetelor, e ok pe Tinder, dar nu asa…

Pe bune, Tinder este ok… descoperi multe persoane, iti faci prieteni rapid, este superb mai ales cand esti intr-un alt oras, care iti este strain… e placut sa cunosti pe cineva, care sa-ti arate cat de cat imprejurimile si sa poti petrece timp cu ea (sau el). New people, new memories, new experiences. Deci este bun.

Ma, da’ ceva nu este ok. Tu ca fata cand iti faci poze pentru Tinder, tre sa o gandesti de la baza: “Ce este Tinder?” – Este o aplicatie, unde oamenii intra sa cunoasca persoane de sex opus, for fun, for nasty stuff … it depends.
Daca tu ca fata, iti pui poze cu tine si cu Ionut, chiar daca este var’tu, pentru mine ca strain aratati a cuplu. Degeaba scrii in descriere “el este varul meu Ionut”, ca:
1) nu sta nimeni sa citeasca descrierea… ca barbat dai swipe si atat.
2) si prin absurd, daca ar sta cineva sa citeasca descrierea, suntem pe principiul: “hai sa mori tu ca ala-i var’tu?!”.

Deci, frumos, dragut, poza doar cu tine (se accepta animale de companie, ne mai plac si noua)… personal as recomanda urmatoarele:
1) cat mai decente, daca vrei doar sa cunosti persoane pentru iesit prin oras si activitati 4 fun.
2) in momentul cand ti-ai pus poza cu juma’ de buca de cur pe afara, oricat ai vrea tu sa pari de serioasa, a man will see a f**k oportunity.

Chiar daca esti disperata, sincer ar fi mai ok sa ramai la varianta #1 – decent. Dar oricare din variante ai alege – no other man in the photo! For real! Ce inseamna asta ?!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *