Ipocrizie marca BCR – Cum sa nu-ti pese de client!

Nu stiu cati dintre voi (mai) aveti cont(uri) la BCR (cei ce aveti inchideti-le) dar au niste politici atat de stupide, incat zici ca-s din acelasi neam cu ordonanta lu’ Grindeanu.

Mai intai de toate, daca eu, Andrei am cont la BCR si tu Ionel te duci la un ghiseu si zici: “Vreau si eu un extras de cont cu toate datele personale ale lui Andrei”, iti vor spune ca vai-Doamne sunt disponibile doar pentru titularul de cont, ca sunt informatii ce au caracter privat & stuff.
Bun, dar daca BCR iti trimite extrasul de cont in pliculet la fiecare trimestru si pliculetul ala ajunge in fata scarii, la vecini la usa, prin boschetii din alee, oriunde dar numai la tine in mana nu ajunge, mai este confidentialitate? NU! Nu mai este!
Vedeti cat de puternica este ipocrizia? La ghiseu nu putem da informatii despre client, dar trimitem plicuri fara sa cerem confirmarea ca a primit-o chiar titularul contului.

Pe langa problema de mai sus, pare-se ca de ceva vreme, s-a hotarat nenea BCR sa schimbe toate cardurile din VISA in MasterCard pentru pachetele “TotalCont”, fara sa intrebe si cealalta parte a contractului (ca sa vezi coincidenta, chiar BENEFICIARUL): “Ba, uite noi dam MasterCard acum. Tu vrei asa sau ramai cu VISA?”. Nu, oamenii schimba fara sa anunte, fara sa ceara acordul celeilalte parti, ca doar ce se poate intampla?
Se poate intampla, ca mai exista oameni care folosesc preponderent PayPal pentru activitatile lor si nu pot retrage fonduri pe MasterCard, decat pe VISA.

Degeaba am incercat sa o conving pe duduia de la support ca efectiv nu-mi pot folosi contul in conditiile astea, a luat-o-n gura pe-aia cu “e mai bun MasterCard decat VISA”, fara sa-i pese de vointa mea.
In cele din urma, n-am avut decat sa inchid contul. Pacat, avusesem o colaborare de lunga durata.
Ce facem nenea BCR? Ne batem joc? Semneaza omul cu voi pentru doua mere si voi ii livrati doi struguri? Nu-i frumos.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *