Va ziceam ca nu-mi mai place cafeaua…

Well, daca ma urmariti cat de cat, cu 2 postari (mai exact aici: Nu-mi mai place cafeaua…) in urma va spuneam ca nu ma mai incanta asa mult cafeaua. Sau cel putin nu mi se mai pare calitativa in general.
La sugestia unui amic, am comandat de pe zagora.ro un mic pachet ce contine 5 tipuri de cafea pentru degustare. Mai exact asta: Selectie degustare Zagora.ro
Pe langa faptul ca baietii au fost rapizi, au considerat ca merit un extra pack, asa ca am primit si sortimentul “Papua”.

Cum sunt cafelele?
Oleaca mai aromate, gustul de cafea mai intens.. cand desfaci pliculetul de cafea, simti asa un iz care te face sa te simti ca Maia Morgenstern in reclamele de la Jacobs.

Imi place vreuna?
Toate au farmecul lor cumva, insa mie personal mi-a placut mult sortimentul “Brazilia”. Poate, poate si “Columbia”, dar restul mi se par doar ok. Nu neaparat speciale.

Mai comand?
Cu siguranta o sa mut “Brazilia” la mine in dulap. Ma mai gandesc daca si “Columbia”. Dar pentru inceput, sa le termin p-astea pe care le-am comandat deja.

Daca cumva cumparati si voi, ca urmare a post-ului astuia, nu fiti zgarciti! Lasati-mi si mie un comentariu sa stiu care v-a placut mai mult. 🙂

PS: Nu e reclama platita, e doar parere personala. Mi-au dat un Bentley ca sa spun asta. 🙂

1 Comment

  1. Georgiana November 14, 2020 at 8:03 pm

    Big like for “Brazilia” 😁

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *