Ai datorii la stat ? Acum mortul tau ti le poate achita – INTEGRAL !

Deoarece pe lumea celor drepti exista mai multe locuri de munca si remuneratii mai mari decat pe lumea asta, un primar din Abla, s-a hotarat sa trimita scrisori catre morti, invitandu-i sa-si plateasca datoriile la stat.

Na! Mai zi ceva.

Pe langa faptul ca le cere bani mortilor, primarul asta destept le transmite urari de la multi ani pentru 2015, cu impliniri si multa sanatate. Ba m-am tampit eu sau ce dracu ?
Lasand la o parte debitul restant al saracului mort, cat de tampit poti sa fii, incat sa-i urezi mortului la multi ani si multa sanatate ? 😐

Mai jos, citat din adresa trimisa de catre primar, mortilor:

Acum ca este inceput de an 2015, vreau sa va urez un an nou fericit cu impliniri, cu multa santate. (…)
Va rog sa veniti sa platiti impozitele pana la 31 martie 2015, pentru a beneficia de reducerea de 10% si pentru a evita majorarea acestora. Este important de stiut ca daca platiti doar la sfarsitul anului, veti plati mai mult, deoarece impozitele se mai majoreaza.
Mai mult decat atat, asa cum stiti din anii trecuti, cine are restante la impozite sau amenzi neplatite, nu primeste nici o adeverinta de la Primarie*.
Ganditi-va ca fiecare dintre voi aveti nevoie de adeverinte de la Primarie pe parcursul unui an**.

** Conform codului de procedura post-mortem, fiecare decedat trebuie sa se prezinte anual la primarie pentru ridicarea adeverintei de buna purtare in cavou.
* Daca nu platesti impozitul, nu ti se da adeverinta, si te intorci in cavou, petrecandu-ti timpul ca un mort nesimtit ce esti. Peste tot numai morti veseli care zburda prin cimitir falfaind adeverintele in vant, iar tu stai si freci menta. Si mai esti si dator pe de-asupra.

Bre de-as avea cate 10 LEI, nu mai mult, pentru fiecare actiune de genul pe care o face un functionar al sistemului de stat, as sta la masa cu Tiriac.

Aveti aici si articolul oficial de pe adevarul.ro, asa ca sa nu ziceti ca va mint: http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/draga-defunct-primarul-comunei-metes-alba-cere-persoanelor-decedate-sa-si-plateasca-datoriile-buget-1_54d21457448e03c0fd456922/index.html

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *