Cine consuma mai mult timp in situatii diverse ? Femeile sau Barbatii ?

Din categoria cum sa pierdem timpul, un subiect pe cat de interesant pe atat de funny si viceversa.
Mi-a venit de-odata in minte intrebarea “Cine consuma mai mult timp in situatii diverse ? Femeile sau Barbatii ?” si uite asa, pentru 5 minute m-am pus intr-o postura neutra (un fel de 3rd person view), si am aprofundat diverse situatii in care atat barbatii cat si femeile consuma timp destul de mult, fara un scop anume, pur si simplu mi-a venit ideea si i-am dat curs.

Nu m-am gandit prea mult decat la doua situatii, cele mai intalnite, dar sunt sigur ca-mi mai vin si altele in minte.

LA WC/BAIE
Aici toti se plang, dom’le stau femeile ore in sir la baie sa una, sa alta … dar aproape nimeni nu recunoaste ca si noi barbatii consumam destul de mult timp la baie, pentru ca motivul pentru care mergem la baie consuma doar 10-15% din timpul petrecut, restul de timp il consumam prin cititul ziarului, tot felul de jocuri tampite pe tableta, cautarea de raspunsuri la diferite intrebari, planificarea de strategii … etc.
Chiar si cand te speli, in 5-10 minute esti gata, dar mai stai in cada si cand in sfarsit te hotarasti sa iesi afara, arati ca un castravete murat.

LA MAGAZINE
Aici sincer depinde de magazin. Daca e ceva general, nu petrecem foarte mult timp, pentru ca de regula stim exact ce vrem sa luam. Sampon, pasta de dinti, periuta, sapun, apa de gura.
Nu prea stam foarte mult pe ganduri, de obicei luam cele mai cunoscute branduri ca sa fim siguri: Un Head&Shoulders, Colgate sau Sensodyne, iar la sapun daca-ti place cum miroase, e bun.
Pe cand femeile se uita pe etichete, daca da volum la par, e anti-matreata, e cu balsam, nu e cu balsam … daca nu e cu balsam sa luam si balsam, ce ingrediente are … parca a auzit ea ca alea cu aloe sunt mai ok … vai dar mai are doar 5 luni pana expira, sa caut altu’ … si uite asa.
In schimb la magazinele de IT&C facem si noi cam acelas lucru: Uite PC-ul asta, are atata RAM, e ddr3, da e frecventa mica, cpu e bun, placa video are bus-ul prea mic … altu … asta e bun, dar hdd are doar 5.4k rpm … sa iau asa si sa-i schimb hdd, dar daca tot dau bani sa-l iau dintr-o bucata … s-asa mai departe.

La haine suntem campioni, te uiti sa fie ok si sa intre pe tine si le iei. Pe cand in partea cealalta, poate sunt prea mulati, prea lungi, prea multe dungi, prea putine dungi, sunt d-aia rupti, nu-s d-aia rupti, imi face curu mare sau nu, nu se asorteaza cu tricou, nu merge cu geanta … etc.

Si pana la urma am ajuns la concluzia ca in mare parte consumam mult timp toti, insa criteriile de selectionare si modul in care consumam timpul e diferit.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *